AlliRose

Kdo jsem?

Pocházím ze starého šlechtického rodu, jehož historie sahá do 14. století. Celou dobu jsme byli obklopeni proroky, léčiteli, astrology a čarodějnicemi. Bez jejich pomoci by náš rod v krutých středověkých podmínkách nebyl schopen vůbec přežít. Nejméně poslední 4 generace se rodíme s tímto darem, nikdo z nás se tedy nemusel učit vykládat karty, ale působíme jako média. Náš rod byl trvale obklopen duchovními bytostmi a naším smyslem je obohatit lidi.

Za všechny schopnosti, co mám, děkuji především Bohu. Jsem médium, kartářka, numeroložka, pracuji dlouhodobě s energiemi, jsem lektor. Vykládám mariášovými kartami, kartami Lenormand více než 30 let.

Pomocí těchto technik cestuji do míst, kde začíná mizet hmota… jsou to místa ducha. Stejně tak je tomu s kartami, které k nám přišly. Těmito obrazy se stává naše působení hmatatelným. Jsou naplněny našim živoucím duchem a vyzařují naši energii.

Po dlouhodobé zkušenosti a praxi vnímám, že kdo najde cestu ke mně, je mi dán osudem a já mu mohu předat poselství. Můj základ a tvůrčí schopnosti jsou založeny na duchovních technikách.

Láska, úspěch, bohatství, zdraví a spokojenost: jsme tvůrci svých myšlenek a díky jejich působení i tvůrci své životní cesty. Čekáme často na ten správný okamžik, abychom učinili náš život lepším – ten okamžik ale už nastal. Je to právě teď!

Jsem narozená ve znamení Vodnáře a ve své numerologické mřížce mám 6 plných linií. Využívám léčivé síly Shamballa 1024.

AlliRose Alena Růžičková

Výklad karet Kartářky Plus

Potřebujete nebo chcete se mnou mluvit okamžitě?

Výklad karet po telefonu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Osobní výklad karet

Těm z vás, kteří preferují osobní kontakt, nabízím možnost setkání.